Standard Solutions Group

Så här använder du SSGs personalliggare  för in- och utchecking i Project Staffing

1. klicka här för att öppna personalliggaren i Project Staffing.
  2. Skriv in ditt för- och efternamn, accesskortsnummer och tryck på "Hämta projekt".
  3. Här väljer du det projekt du vill checka in på. Klicka på projektet för att gå vidare.
  4. När du valt projekt klickar du på Checka in. Inom några sekunder får du en bekräftelse på att du är incheckad, och knappen blir en checka ut-knapp.
  5. Du är nu incheckad! Glöm inte att checka ut när du går hem.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Så här använder du SSGs gamla personalliggare

1. Besök SSGs personalliggare.
  2. Skriv in ditt accesskortnummer och tryck på den orangea knappen. Saknar du ett accesskortsnummer kan du skapa en tillfällig kod.
  3. Här väljer du det projekt du vill checka in på. Dina senaste incheckningar finns högst upp i listan. Vill du välja ett annat projekt, kan du klicka fram det i listan under respektive företag. Klicka på projektet för att gå vidare
  4. När du valt projekt klickar du på Checka in. Inom några sekunder får du en bekräftelse på att du är incheckad, och knappen blir en checka ut-knapp.
  5. Du är nu incheckad! Glöm inte att checka ut när du går hem.

Kontakta oss gärna om du har frågor.